Photography isn't art

it's more than that


Ik zal me eens voorstellen, want je heb natuurlijk niet voor niets op mijn biografie geklikt.

Ik ben Edwin Bruinewoud, velen van ons zullen mij kennen als Whitewolf. 

Dit is ooit begonnen met Yambo, een Duitse witte herdershond die ik ooit heb gehad en helaas nu in het mooie dierenrijk verblijft.In het prille begin van mijn fotografie stond Yambo vaak model en door mijn interesse in de levenswijze van de Native indianen kreeg ik al gauw de naam Whitewolf. 

Vandaar als eerbetoon aan mijn grote vriend draag ik deze naam.

Mijn passie voor de fotografie begon zich in een snel tempo te ontwikkelen en mensen begonnen mij te vragen om een fotoreportage. Al snel merkte ik dat ik me eigen style wilde maken om zo de foto net wat extra’s mee te geven.

Oog voor detail, creatieve en positief ingesteld, ga ik op pad met mijn camera en probeer dat ene moment vast te leggen. Spelen met licht is voor mij telkens de grootse uitdaging, want nooit zal  iets hetzelfde zijn.

Elke opdracht is een nieuwe uitdaging, Samen gaan we het beste naar boven halen om een prachtig eindresultaat te krijgen en te kunnen zeggen van Wauww. Die is echt super mooi.

 Ben je op zoek naar een allround fotograaf dan laat je verrassen met mijn fotoalbum en wie weet sta je dan voor mijn lens.

Tot snel. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info