Photography isn't art

it's more than that

Zwangerschapsshoot


De mooiste herinnering beginnen bij de groei van mama’s buik. De mooiste periode van een shoot bij een zwangerschap is tussen de 32-35 weken.

De locatie voor zwangerschapsfotografie is erg ruim en kan overal plaatsvinden. Is je huis ruim en voldoende licht dan is dit ook mogelijk. De setting is bespreekbaar en uiteraard tips die we geven i.v.m. de shoot.

De duur van een shoot is 1uur en vooraf is de locatie al doorbesproken en kunnen rustig gaan beginnen met de shoot. Wat erg belangrijk is dat we het gaan doen zonder het gevoel te poseren en dat jullie genieten van de shoot en het speciale bijzondere moment

Newbornshoot


De geboorte is een speciaal moment in het leven en om deze mooie periode vast te leggen met een newbornshoot.

Tussen de 2 de en 6 de week is het leukste moment om vanuit veilige omgeving een fotoshoot te laten doen bij je thuis. Denk hieraan slapend in het bedje, samen in de woonkamer of kinderkamer.

Wil je toch nog even wachten, dan is de periode van 3 tot 6maand erg leuk ivm dat ze dan meer bewuster zijn van hun omgeving. De 6 de en 7 de maand zijn ze meer aciever en rollen, zitten en kruipen. Dit geeft ook weer wat meer mogelijkheden en om deze fase vast te leggen.

 Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan jullie foto's en kun je ze bekijken downloaden.


Back

Wil je zelf meer info over de mogelijkheden?

Direct contact bel of whatsapp 0657335873


Kaart
Opbellen
E-mail
Info